DreamCatcher gjør drømmen om websider, nettbutikk og reklame til virkelighet!  
 
Nettbutikk? Websider? Logo, reklame, profilartikler? DreamCatcher fanger din drøm! Drømmer du om å starte nettbutikk? DreamCatcher kan fange din drøm! Gjør din drøm om websider til virkelighet! Drømmer du om å få mer ut av Facebook? Se det store utvalget av profilartikler og firmagaver og send forespørsel direkte på nett på www.profilsupply.no DreamCatcher Charlotte Nielsen Webdesign, nettbutikker, reklame og profileringsartikler i mer enn 10 år! Kontakt DreamCatcher for tilbud på din drøm om websider, nettbutikk, bedre synlighet, bedre profilering, logo osv... i dag
 
 
  Kontakt DreamCatcer for tilbud i dag!
DreamCatcher hjelper deg på Facebook

Drømmer du om å få mer ut av sosiale medier?

Facebook vokser og er blitt en viktig kanal for markedsføring. Det er nå nesten like viktig for bedrifter å være tilgjengelig på Facebook som å ha en «vanlig» webside.

For en nettbutikk er det et «must» med en side på Facebook. Her kan man aktivt å ha direkte kontakt med kunder og potensielle kunder, dette er en mulighet som er viktig å benytte. Markedsføring av nye produkter, tilbud og konkurranser etc. Her er det store muligheter for å lykkes med enkle grep!

Tenk deg at du har et butikkvindu som du med få tastetrykk kan oppdatere. Det skal være interessant for kundene å stoppe opp og ta en tur innom butikken din. Snakk til dem – inviter dem inn – hold interessen for din bedrift, webside og/eller nettbutikk aktiv.

DreamCatcher hjelper deg med å designe en smart Facebook side og hjelper deg med tips og triks for å få besøkende til å opprettholde interessen.

Egne «knapper» på facebook siden med eks. lovlige konkurranser og eksternt innhold. Integrasjon mot andre sosiale medier som eks. Instagram på Facebook siden og på din vanlige webside etc.
Konkurranser sprer seg ekstremt raskt på Facebook, og øker populariteten for din Facebook side og din bedrift i rekordfart. DreamCatcher kan hjelpe deg med å utforme konkurranser slik at de er lovlige i henhold til Facebook’s reglement.

Mulighetene er mange – Grip dem!

 
 
 

DreamCatcher fanger dine drømmer om websider og nettbutikk

 
  DreamCatcher på Facebook